MENU

Virksomheden

logo

divii

Magnus Olesen A/S udvikler og producerer møbler af høj kvalitet
i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter.

Funktionelt & unikt

Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger

Historie

Virksomheden blev grundlagt i 1937 af Magnus Olesen og er i dag en anerkendt møbelvirksomhed, der udvikler og producerer funktionelle siddemøbler og tilhørende borde af høj desigsmæssig værdi

left-boks
Bæredygtighed og levetid

Vi tager miljø og arbejdsforhold alvorligt og har derfor defineret en markant CSR-strategi (Corporate Social Responsability).
Vores CSR-strategi tager udgangspunkt i de dyder og tanker, som mange af de klassiske danske møbelarkitekter formulerede omkring deres møbler. Ligesom fx Børge Mogensen skabte industrielt fremstillede kvalitetsmøbler med udgangspunkt i danske træsorter, så har Magnus Olesen A/S også som mål at fremstille kvalitetsmøbler i let tilgængelige nordiske råvarer.

Vi tror på det gode danske håndværk, og har lige siden 1937 produceret i Danmark. Vi bygger vores møbler på egen fabrik i Durup, hvor råvare eller halvfabrikata bliver til færdige stole, borde og mødemøbler. Ved køb af halvfabrikata sikrer vi os altid, at leverandørerne overholder virksomhedens indkøbsbestemmelser, når det kommer til produktions-, miljø- og medarbejderforhold.

Vi har i Magnus Olesen A/S valgt selv at stå for hovedparten af produktionen for at sikre optimale forhold for de involverede medarbejdere. Den gennemsnitlige anciennitet i Magnus Olesen A/S er 15 år, og det gennemsnitlige sygefravær er på blot 1,1%.

Alle vores produkter bliver testet i henhold til de strengeste miljø- og kvalitetskrav, som er med til at sikre møbler af en høj kvalitet og med en ekstrem lang levetid – til glæde for både brugerne og miljøet. En stor del af vores stole kommer med tiden tilbage på fabrikken for at blive ompolstret og returneres så gode som nye til vores kunder.

Magnus Olesen har siden 1990 udarbejdet Grønne Regnskaber, hvor miljøbelastningen måles.

storom

Vores mål er

  • at producere funktionelle designmøbler af høj kvalitet
  • at udvikle et sammenhængende koncept med lang levetid
  • at samarbejde med de bedste arkitekter og designere
  • at opnå størst mulig kvalitet og holdbarhed ved at bruge af de bedst tilgængelige materialer og nyeste konstruktionsprincipper
  • at tilgodese flest mulige af de krav, som forbrugere og myndigheder stiller til funktion og kvalitet
  • at tage hensyn til både det interne og det eksterne miljø i materialer og produktion
  • at alle produkter opfylder Dansk Møbelkontrols krav til normal og hård offentlig brug

omsidst